• СПЛАВИ НА ПЛОТАХ ПО РІЧКАХ ДЕСНА, СНОВ ТА СЕЙМ на зустріч з дикою природою!

    Опис плотів. Тематика подорожей

       
    Плот "Надежда", Десна Пліт  «Надія». Комплектації  з шатром. Разміром – 5 х 3,5 м – вантажепідйомність до 1 тон. 2-4 ящиків для майна, рятувального знаряддя  та для продуктів. Розташований у акваторії   №1  м. Чернігова. Використовується для великих груп від 8 до 10 чоловік. Може знаходитися у експедиції (сплаві) до 9 діб.

    Малий пліт «Колібрі». Пліт модель: комплектації  з шатром. Разміром – 5,0  х 3,5 м – вантажепідйомність до 1 тони. 2-4 ящики для майна, рятувального знаряддя  та для продуктів. Розташований у акваторії   №4 та №5 у м. Кременчуг, Полтавської оласті та м. Остер, Чернігівської  області. Використовується для малих груп від 6 до 8 чоловік. Може знаходитися у експедиції (сплаві) до 7 діб.

    Середній пліт «Мрія». Пліт модель:  комплектації  з шатром. Разміром –

    6,0  х 3,5 м – вантажепідйомність до 1,5 тони 2-4 ящики для майна, рятувального знаряддя  та для продуктів. Розташований у акваторії   №1 м. Чернігова. Використовується для середніх груп від 8 до 10 чоловік.  

    Середній пліт «Атаман». Пліт модель: комплектації  з шатром. Разміром –

    6,0  х 3,5 м – вантажепідйомність до 1,5 тони 2-4 ящики для майна, рятувального знарядя  та для продуктів. Розташований у акваторії №2 пмт. Седнів (р. Снов). Використовується для  груп від 8 до 10 чоловік. Може знаходитися у експедиції (сплаві) до 2-3 діб.

    IMG_5940 Середній пліт «Гетьман». Пліт модель: комплектації  з шатром. Разміром – 6,0  х 3,5 м – вантажепідйомність до 1,5 тони 2-4 ящики для майна, рятувального знаряддя  та для продуктів. Розташований у акваторії №3  м. Конотоп (с. Жолдаки на р. Сейм) Використовується для  груп від 8 до 10 чоловік. Може знаходитися у експедиції (сплаві) до 7 діб.

    Тематика сплавів:Прогулянки –малі подорожі (екскурсії, пікніки) проводяться для екскурсій, ознайомчі прогулянки, пікнік, проведення ювілеїв, днів народжень, весіль, ділових обідів і т.д. За часом: 2 години, 4 години, 6 годин, 8 годи.

    Подорожі – це тематичні сплави від 2 днів (1 ніч до 6 ночей і більше):

    • Подорож по красуні р. Десні, р. Снов та р. Сейм та р. Псьол – відпочинок від 2-х днів до 7 днів  з наповненням додатковими послугами та розвагами по каталогу «Додаткові послуги»;
    • Рибальський сплав – «В заповітне рибне місце» – проводиться для рибалок любителів та професіоналів. Цей сплав може проводитися за участю рибальського інструктора (як додаткова послуга). Розрахований на 3-5 днів.
    • Екскурсійний сплав – історичні місця в м.Чернігів і смт. Седнєв. Тури на 2 дні описані в рубриці “Екскурсійні сплави” – Тур вихідного дня, Екскурсійні програми тематичні в м.м. Чернігів, смт. Седнєв.
    • Корпоративно-розважальний сплав – проводиться для співробітників фірм і підприємств. Програма може бути тренінгової, розважальної (замовник з ісполнетелем складають програму розваг і дозвілля) або семінар з елементами дозвілля і відпочинку у вільний час. Розрахований на 2-5 днів. 
    • Історичний сплав – проводиться в акваторіях м. Чернігів, м. Батурин, смт. Седнів. У рубриці “Екскурсійні сплави” – Тур вихідного дня. Сплав комбінується з екскурсіями по  історичних місцях і відвідуванням музеїв і заповідників на 2-5 днів.
    • Спортивний сплав – проводиться для любителів активного сплаву у вигляді змагань з 2-ма плотами або на одному плоту. Учасники сплавляються веслових способом (2 рази на день по 30-45 хвилин) під керівництвом інструктора водного туризму. Розрахований на 2-7 днів.